Australien / New Zealand : Melbourne (Australien)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Australien - Melbourne

Destinationer & havne

Melbourne er Australiens mest populære metropol efter Sydney. Melbourne er hovedstaden i staten Victoria, og det er her, at landets kulturelle liv blomstrer. Byen ligger smukt ud til Port Phillip Bay, og bliver skåret igennem af floden Yarra. Med sine 4 millioner indbyggere er den smukke by en smeltedigel af kultur, attraktioner og restauranter i overflod.

Værd at se
Tag på rundtur med den gratis sporvogn City Circle Tram for at besøge unikke seværdigheder som fx den kongelige botaniske have og Healesville-reservatet, hvor det vrimler med lokale dyrearter. I kvarteret South Gate er der et væld af restauranter, barer, dansesteder og så har man den smukkeste udsigt til Melbournes skyline på den anden side af floden.

Klima
Melbourne har et tempereret kystklima med omskifteligt vejr. Gennemsnitstemperaturen varierer i løbet af året mellem 20 og 10 grader. Der er vinter i juni, juli og august og sommer i november, december og januar.

Valuta
Australske Dollars (AUD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.