Middelhavet : Dubrovnik (Kroatien)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt. Påskelukket d. 18-22 april

Kroatien - Dubrovnik

Destinationer & havne

Dubrovnik ligger i Kroation ud til Adriaterhavet, og er trods sit relativt lave indbyggertal på ca. 42.000 indbyggere, en af de mest velbesøgte byer i Middelhavet. Det skyldes, at byen er en af de mest velbevarede middelalderbyer i verden, og derfor har en rig blanding af historie og moderne kultur med restauranter og shopping. 
Flere film og serier er blevet optaget i byens velbevarede gader, bl.a. den ekstremt populære HBO Serie "Game of Thrones".

 

Værd at se

En gåtur i den gamle by og på de velbevarede bymure, hvorfra man får en betagende udsigt over de gamle middelalderbygninger og Adriaterhavet.
En god udsigt kan man aldrig få nok af, så prøv også en tur med Dubrovniks kabelbane, som tager dig højt op over byens gader, hvorfra du kan nyde en drink i cafeen på toppen.
Placa Corso (Stradun) er handelsgaden, hvor man finder en skøn summen af mennesker, der handler og nyder mad fra gadens restauranter.

 

Klima
Dubrovnik har et fugtigt subtropisk middelhavsklima med varme somre med temperaturer op til 30 grader, og milde vintre omkring de 10 grader.

 

Valuta

Kroatiske kuna (HRK)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.