USA - Florida - Port Canaveral (Orlando)

På den amerikanske østkyst, i staten Florida, ligger Port Canaveral, der er blandt verdens travleste krydstogtshavne. Den tilhørende by hedder Cape Canaveral og er især kendt for at være hjemsted for USA's affyringsrampe - John F. Kennedy Space Center. Det er ikke for sjovt at kystlinien bliver kaldt for the "Space Coast", så her kan man forvente masser af seværdigheder med rumfart som omdrejningspunkt.

Værd at se
I Cape Canaveral ligger Kennedy Space Center Visitor Complex. Her kan du se rumskibe, rumkapsler og alt hvad der hører sig til. En sand fornøjelse for folk i alle aldre og samtidig meget lærerigt.
U.S Air Force Space & Missile Museum.
Vil man en tur på stranden ligger Cocoa Beach 30 minutters kørsel fra Port Canaveral, hvilket er en foretrukket strand for både de lokale og turister.
Orlando ligger heller ikke langt fra Port Canaveral og her finder man bl.a. Disney World, Universal Studios Orlando og SeaWorld Orlando.

Klima
Subtropisk klima med to sæsoner. En varm og regnfuld sæson varende fra maj til slutningen af september, hvor temperaturen gennemsnitligt ligger over 25 grader, og en tør og mild sæson fra slutningen af oktober til april, hvor temperaturen ligger mellem 15 og 20 grader. 

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Klima

Top Krydstogter