Silversea
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

VIP-arrangement på Silversea's Silver Spirit. 

Vi er glade for at kunne invitere dig med til VIP-arrangementet på Silversea's Silver Spirit, som finder sted onsdag d. 4. september. Arrangementet finder sted på Langelinje - yderligere information sendes pr. mail.

OBS! Der er lukket for tilmelding, da arrangementet er fuldt booket.

Program for dagen:

10.30:   

Vi mødes på Langelinje

11.00:

Vi går samlet ombord

11.15:

Rundvisning på skibet

12.30:

Frokost

14.30:

Vi går fra borde

 

Hos Silversea ligger verden åben for dig, fra Antarktis' vilde natur til de krogede gader i Venedig. Med 900 destinationer fordelt overalt på de syv kontinenter, er Silversea rederiet, hvor enhver rejsedrøm går i opfyldelse. 

Læs mere om Silversea nedenfor eller klik her og gå direkte til deres hjemmeside.


 


 

 

Ro, rummelighed og rejseglæde

At Silversea er noget af det ypperligste indenfor krydstogtrejser er både anmeldere og passagerer enige om. Ikke mindre end otte gange inden for rederiets første ti år har Silversea modtaget den højeste anerkendelse indenfor rejser, Condé Nast Traveller-prisen, som verdens bedste rederi. En sådan ære forpligter, men Silversea er klar til at tage udfordringen op.

Silverseas flåde består af fem luksuskrydstogtskibe og fire ekspeditionsskibe. Fælles for hele flåden er fokus på luksus og fordybelse. Alt på skibene er af den allerhøjeste kvalitet, designet til at give dig følelsen af at befinde sig på et flydende femstjernet hotel. Skibenes størrelse giver en helt anden intimitet end de store krydstogtskibe, og med kun få passagerer centreres der om den enkelte passagers ønsker og behov til enhver tid. Du kommer hurtigt til at lære alle de mennesker, der arbejder om bord at kende – og de kender dig og dine ønsker. Gå omkring på skibet, og nyd den venlige og imødekommende stemning

 

 

 

Gastronomi i særklasse

Silversea er stolte af deres italienske arv, og derfor bruger de kun de fineste italienske råvarer i deres madlavning. På alle skibe er der mindst fire- og helt op til seks restauranter- at vælge imellem, og der bydes på en stribe af internationale spisesteder med det mest uovertrufne indenfor gastronomi. Tag forbi ”La Dame” og lad dig henrykke af det fornemme franske cuisine.

Besøg ”The Grill”, hvor du kan grille din egen bøf ved bordet på de forvarmede lavasten. Eller reserver et bord på ”La Terrazza”, hvis du har lyst til autentiske italienske retter. Du kan også altid vælge at spise i din suite, hvis du foretrækker fred og ro.


   

 

 

Små skibe – store oplevelser

På Silverseas krydstogter kommer du tættere på de autentiske oplevelser. Du rejser til selv de fjerneste verdenshjørner. Du kommer helt tæt på attraktionerne og besøger sjældne små havne, som de store krydstogtskibe må sejle forbi.  At skibene er små, har dog ingen betydning i forhold til bekvemmelighed. De er store nok til at rumme alt, hvad du kan ønske dig, og små nok til at give dig følelsen af at være på din egen personlige yacht.

Glæd dig til unikke oplevelser, både om bord og til lands. Hvert ophold byder på sine egne overraskelser. Tag på Tapas-workshop i Barcelona eller et kursus i fristende franske desserter i Cannes.Vil du hellere nyde en dag ombord på skibet, kan du fx være aktiv i et af de lækre fitnesscentre, hvor en personlig træner står klar til at hjælpe dig. Vil du hellere forkæles, kan du slappe af med spa, sauna eller et dampbad.

Alle skibene tilbyder et varierende udbud af skønhedsbehandlinger, massage og akupunktur.  

 

 

   

 

Rejs til verdens ende

En rejse med en af de fire ekspeditionsskibe, er muligheden for en oplevelse, der er de færreste forundt. Tag en tur til Antarktis, og lad dig tryllebinde af den bjergtagende, vilde natur, der er helt uberørt af mennesker. Kom helt tæt på dyrelivet ved Galapagos øerne, mens du snorkler med søløver i det azurblå hav. Oplev ældgamle kulturer i Sydamerika, og lad dig forundre over et kontinent med de mest voldsomme ekstremer. Fra frodige regnskove til den barskeste ørken.

På alle ture ledsages du af en række forskere og eksperter, der er nogen af de mest kvalificerede i verden indenfor deres felt. De vil stå for spændende oplæg om bord på skibet og følges med jer på udflugterne.

Læs mere om Silversea på deres hjemmeside.