Ferie for Alle
Et online univers af rejseinspiration! Læs mere
Ferie for Alle
Et online univers af rejseinspiration!

Hvert år i uge 8 plejer vi at glæde os til årets største rejsemesse, Ferie for alle i Herning. Men i disse tider er intet som det plejer, så messen kan selvfølgelig ikke afholdes som normalt.

Men vi synes ikke at I skal snydes for gode tilbud og inspiration til jeres næste rejse. Derfor har vi flyttet messen online i alle hverdagene i uge 8. Se hvad du kan opleve på vores ”messestand” i år herunder...
______________________________________________________________________________________________________________________

Gode messerabatter - spar op til 1.500 kr!*

Bestiller du dit krydstogt i uge 8, så giver vi dig messerabat på alle krydstogter over 10.000,- pr. kahyt. Rabatten gives oveni eventuelle andre tilbud og rabatter fra rederierne.
Jo dyrere krydstogt du bestiller, dets højere rabat får du:

Alle krydstogter fra 10.000- 19.999,-:  500,- i rabat

Alle krydstogter fra 20.000- 29.999,-:  1.000,- i rabat

Alle krydstogter over 30.000:  1.500,- i rabat

______________________________________________________________________________________________________________________

Liveudsendelser

Kig med når vi holder liveforedrag i løbet af ugen og få masser af inspiration til rejsen. Foredragene holdes via Facebook og der vil være mulighed for stille spørgsmål undervejs.

Passer tidspunktet dårligt, så kan du når som helst se det optagede foredrag efterfølgende på Facebook.

Klik på billedet for at komme til live-foredraget.

"/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kort om liveudsendelserne:

Fremtidens krydstogter
Hvordan ser en krydstogtferie ud i nutidens verden. Få indblik i rederiernes mange nye helbreds- og sikkerhedstiltag for fremtidens krydstogter og hør lidt om genopstarten af sejladserne.

Top 5 til din bucketlist
Vi har alle nogle store rejsedrømme – hør hvilke rejser vi mener, du skal sætte på din ”must-see” liste de kommende år. Fra jorden rundt, til helt unikke ruter og vores egne hemmelige favoritter.

Små skibe - store oplevelser
Hør om vores nye ”butik” EXCLUSIVE by MyCruise. Med EXCLUSIVE tilbyder vi nu krydstogter med en række luksuriøse rederier, der tilbyder helt unikke rejser. Vi vil godt fortælle om fordelene ved at vælge et af nye rederier og komme med et par gode rejsetips.
_____________________________________________________________________________________________________________________

Inspiration

Har du brug at drømme dig væk i et par minutter – og få lidt ny inspiration. Så se med her:

World cruise med MSC Poesia

I januar 2023 drager MSC Poesia på world cruise. Denne fantastiske tur tager dig med til hele 53 destinationer, fordelt på 33 lande og 6 kontinenter.       

-Se alle world cruises her

Europa med Royal Caribbean i 2022

Rejs med Royal Caribbean Cruise Line på et af deres skønne krydstogter i Europa i 2022. Rejs bl.a. med imponerende Allure of the Seas eller nye Odyssey of the Seas, som begge sejler i Middelhavet.

Se flere krydstogter i Europa her

 _____________________________________________________________________________________________________________________*Rabatten er pr. kahyt og gælder på alle rederier ved bestilling senest den 1. marts 2021. Oplys bestillingskode "Ferie for alle". Rabatten gives kun på nye bestillinger. 

Scroll Top