Allure of the Seas
Specialpris på familie balkonkahytter Læs mere
Allure of the Seas
Specialpris på familie balkonkahytter

Allure of the Seas bliver nymoderniseret!

Verdens mest prisvindende skib er igen i rampelyset. Allure of the Seas skal gennemgå en total renovering i foråret 2020, hvor hun kommer til at få nye fantastiske restauranter og aktivitetstilbud ombord.

Hun sejler sin første tur den 10. maj fra Barcelona i Middelhavet, hvor hun skal sejle hele sommeren. I vinterhalvåret sejler hun fra Miami til Caribien, hvor hun bl.a. besøger Royal Caribbeans egen ø CocoCay, på Bahamas og meget andet. 

LIGE NU! Specialpriser på familie balkonkaytter - spar op til 13.221,-

Samlet pris for 2 voksne + 2 børn i én familie balkonkahyt:

Den 14. juni fra 32.858,-
Den 21. juni fra 40.738,-
Den 28. juni fra 41.258,-

Den 5. juli fra 41.918,-
Den 19. juli fra 43.338,-
Den 26. juli fra 42.898,-

Den 2. august fra 42.438,-
Den 9. august fra 41.948,-

Krydstogtet starter i Barcelona og sejler til Mallorca, Marseille, La Spezia (Pisa), Civitavecchia (Rom) og Napoli.

OBS! Dette tibud kan KUN bestilles via telefon eller mail! 
Priserne på hjemmesiden er pr. voksen og viser IKKE vores specialpriser. Så send os derfor en mail på info@mycruise.dk eller ring til os på 70 22 59 59, for yderligere information og bestilling af familiekahytterne.

 

 

Hvad er nyt ombord? 

ROYAL ESCAPE ROOM - APOLLO 18: LUNAR LANDING. Dig og dit Mission Control Team er i centrum for udfordringerne i "Apollo 18: The Lunar Landing". Landingen af rumfartøjet på månen kræver gode evner i problemløsning og man skal arbejde sammen for at løse alle udfordringerne i Mission Control centeret før tiden løber ud.

LASER TAG: CLASH FOR THE CRYSTAL CITY. Solen udbrændte for evigheder siden og jorden blev en ubeboelig og frossen ødemark for alle bortset fra to klaner Yetis og Snowshifters. Efter årtusinder uden lys er begge klaner  på randen af udryddelse – med mindre én klan kan tage kontrollen i den nyeste selvlysende laser tag udfordring: Clash for the Crystal City.

ULTIMATE ABYSS. Stå på kanten af Ultimate Abyss og kig ned i mørket, lyt til lyden af det ukendte. Er du modig nok til at kaste dig ud i den højeste vandrutchebane til søs?

THE PERFECT STORM. Tag vennerne med og glid tre etager ned gennem sving til bunden af The Typhoon, Cyclone og Supercell vandrutchebanerne. 

SPLASHAWAY BAY. Det sjoveste Splashaway Bay vandland til søs er ombord Allure. Fuld af farverige vandrutchebaner, vandkanoner, springvand og boblebad, plus to enorme vandspande som giver dobbelt så meget plaskende sjov på hvert cruise.

TEEN SPACE. Lad os indrømme det, unge ønsker frihed til selv at vælge hvad de vil bruge tiden på. Ombord på Allure of the Seas får de 13–17 årige en ny og eksklusiv lounge med musik, film og spil samt et helt særligt udendørsområde.

MUSIC HALL. Spillelisten ændrer sig konstant i Music Hall. Uanset hvor I er på dansegulvet, er det som at stå i første række til cover bands der rocker til kendte toner. I kan også bare nyde det der sker på scenen fra et hyggeligt hjørne, mens I nyder jeres favorit cocktail. 
Music Hall er det perfekte sted til dem der elsker live-musik.

 

NYT GODT TIL GANEN

- Hos Playmakers Sports Bar & Arcade handler alt om sport og spil. Enten ser I på jeres favorithold på en af de mange skærme, spiller arkadespil eller nyder en fantastisk burgermiddag efterfulgt af lækker dessert.

- Bionic Bar er en unik oplevelse! Få jeres drink mixet af en robotarm på den sejeste bar til søs.

- Hos Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar kan I sætte jer ned og nyde autentiske og rustikke retter. Giovanni's tilbyder alt fra pizzaer til rygende varme pasta- og kødretter. Husk at have plads til dessert!

- Nyd friske mexikanske favoritter som burrito, taco og forskellige slags salsa i El Loco Fresh.

- I kommer ikke til at gå sultne fra Portside BBQ. Restauranten tilbyder autentiske grill favoritter blandt andet bøf og pulled pork.

Scroll Top