Canada / New England : ST.JOHN'S - NEWFOUNDLAND
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt.

St. John's (New Foundland), Canada

Destinationer & havne

Saint John's er hovedstaden og den største by i den østligst beliggende region af Canada, Newfoundland and Labrador. Mere præcist ligger byen på den østlige spids øen Newfoundland. Saint John's er en gammel engelsk koloni, og anses af mange for at være den ældste by i Nordamerika. I dag er byen hjemsted for 200.000.

Værd at se
Signal Hill. Et historisk militæranlæg, hvor man lære om den spændende bagvedliggende historie og samtidig nyde den fantastiske udsigt over Atlanten. Cape Spear National Historic Site. Her ligger Cape Spear fyrtårn og det mest østlige punkt i Nordamerika. The Rooms. Et stort kulturhus med interessante udstillinger og mulighed for at nyde et restaurantbesøg kombineret med en god udsigt.

Klima
Fugtigt kontinentalt klima med lune sommermåneder og kolde vintre. I juni, juli og august ligger temperaturerne mellem 15 og 20 grader, mens december, januar og februar bevæger sig et par grader under frysepunktet.

Valuta
Canadiske dollars (CAD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.