Australien / New Zealand : MOOREA - FRENCH POLYNESIA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Destinationer & havne

Vulkanøen Moorea ligger 17 km fra hovedøen Tahiti i Fransk Polynesien i Stillehavet. Det er det ultimative paradis for dykkere, da øen er omgivet af et koralrev, der er et af verdens største økosystemer med hele 3000 separate rev. Selve øen er noget af det smukkeste og en sand lise for sjælen.

Værd at se
Hvis man nu ikke er til livet under vandet med snorkel og koralrev, kan man i stedet for besøge Moorea Dolphin Center, hvor man kan svømme og komme helt tæt på de legesyge delfiner. Det er dyrt, men til gengæld en oplevelse, man aldrig glemmer. Det kan desuden varmt anbefales at tage til Belvedere udkigspost, hvorfra man kan danne sig et fuldendt overblik over øens ubeskrivelige skønhed.

Klima
Moorea har subtropisk klima med to sæsoner. Den våde sæson er fra november til april, hvor det regner meget og luftfugtigheden er meget høj. Det er den polynesiske sommer. Den polynesiske vinter er fra maj til oktober, hvor det sjældent regner og temperaturen er fra 24-28 grader.

 

Valuta
Fransk Pacific Francs (XPF)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.