Sydamerika : KICKER ROCK (SAN CRISTOBAL)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Ecuador - Galapagos - San Cristobal

Destinationer & havne

San Cristóbal er den østligste af Galápagos øerne. Her finder man bl.a. byen Puerto Baquerizo Moreno, som er øernes samlede hovedstad og har ca. 5.000 indbyggere. San Cristóbal kan ligesom mange andre af Galápagos' øer prale af sit spændende dyreliv med bl.a. søløver, skildpadder, tropiske fulge, leguaner og mange flere. 

Værd at se
Kicker Rock. Klippeformationer ud for Puerto Baquerizo Moreno. Her finder man fantastisk dykkevand med bl.a. Galápagos hajer, skildpadder og rokker. 
Interpretation Center. Her kan man lære mere om Galápagos Øernes historie og indsatsen for at bevare den unikke natur. Centeret finder man i Puerto Baquerizo Moreno. 
Las Loberias. En stenstrand fyldt med søløver og leguaner. Også et fremragende sted at snorkle fra.

Klima
Galápagos Øerne er, med sin beliggenhed ved ækvator, et sted der kan besøges på ethvert tidspunkt. Der er to sæsoner, og den varmeste er mellem december og maj, hvor der vil være høj solskin og klar himmel. Lidt køligere er det fra juni til november pga. sydlige vinde, som bringer Humboldtstrømmens kolde havstrøm nordpå og giver koldere havvand. 

Valuta
Ecuador Sucres (ECS), Amerikanske dollar (USD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.