Australien / New Zealand : ISLE OF PINES - NEW CALEDONIA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Ny Caledonien - Isle of Pines

Destinationer & havne

Øen Isle of Pines ligger i det sydlige Stillehav øst for Australien og er en del af øgruppen Ny Kaledonien. Isle of Pines er et vaskeægte tropeparadis med azurblåt havvand, svajende palme og hvide sandstrande, og det vil på øen være muligt at opleve et rigt dyreliv med unikke dyrearter.

 

Værd at se
Piscine Naturelle. Gå ikke glip af dette enestående sted, hvor man nærmest ikke kan tro sine egne øjne. Her finder man det skønneste og klareste vand, fyldt med farverige fisk og koraller, samt grønne svajende palmer og i det hele taget et fantastisk landskab.
Pic N’ga. Et lille bjerg, som udgør øens højeste punkt og byder på smukke udsigter over øens paradis. Bjerget er ikke højere end at man kan gå op og ned på 1½ - 2 timer.

 

Klima

Tropisk klima med en varm og fugtig periode fra november til marts, hvor temperaturen ligger mellem 27 og 30 grader, og en lidt køligere periode fra juni til august med temperaturen omkring de 20-23 grader.

 

Valuta

CFP-franc

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.