Caribien : SAMANA, DOMINICAN REPUBLIC
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Destinationer & havne

Samaná er en provins i den Dominikanske Republik, som ligger med det Caribiske Hav til syd og Atlanterhavet til nord. Provinsen er kendt for sine palmeklædte bjerge og mange hvide sandstrande, og betragtes som et af de smukkeste steder i landet. En meget berejst herre ved navn Christoffer Columbus beskrev stedet med noget i retning af: "Det skønneste land på jordens overflade".

Værd at se
Playa Rincon. Formegentlig et af de smukkeste steder man kan komme i Caribien. Hvid sandstrand, azurblåt vand, svajende palmer og grønne bjerge i baggrunden. Det samme kan siges om den lille tropeø Cayo Levantado, også kaldt Bacardi Island, der ligger ud for kysten. El Salto del Limon. Har man tid bør man besøge dette smukke vandfald. Turen kan gøres enten til fods eller på hesteryg, men kræver at man kan sætte nogle timer af til det.

Klima
Tropisk maritimt klima med høje temperaturer omkring de 25-30 grader året rundt. Den Dominikanske Republik ligger i et orkanbælte, hvilket betyder, at der mellem juni og oktober kan være risiko for kraftige storme. 

Valuta
Dominikanske peso (DOP)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.