Caribien : KING'S WHARF, BERMUDA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Bermuda - King's Wharf

Destinationer & havne

Bermuda er et engelsk oversøisk territorium, beliggende i Atlanterhavet øst for USA. Øgruppen har et indbyggertal på ca. 65.000, og hovedstaden er byen Hamilton. Med alt fra afslappende strande, livlige handelsgader i Hamilton og historiske museer og koloniale seværdigheder, er Bermuda et glimrende ferieparadis, hvor du aldrig vil kede dig det mindste. Øgruppen besidder i øvrigt et glimrende transportsystem, så man kan ubesværet nå rundt til lidt af hvert.

 

Værd at se
Horseshoe Bay Beach. Hop I bølgerne fra den smukke palmestrand, som af mange betragtes som øens bedste strand.
St. George’s by. Se de flotte gamle engelske kolonibygninger i byen, som er den ældste engelsk beboede by i ”den nye verden”.
Bermuda Maritime Museum. Gå ikke glip af dette historiske museum, hvor man bevæger sig rundt i den engelske flådes gamle fort.

 

Klima
Fugtigt subtropisk klima med temperaturer mellem 25 og 30 grader i årets varmeste måneder, juni, juli og august, og 18-20 grader i de koldeste måneder, december, januar og februar.

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.