Panamakanalen : HUATULCO, MEXICO
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Destinationer & havne

Den afslappede fiskerby Huatulco ligger på Mexicos Stillehavskyst nær bjerge, jungle og sandstrande. Byen er ved at udvikle sig til en regulær turistattraktion, hvor et stigende antal rejsende ønsker at besøge de 9 uberørte bugter og 36 uspolerede strande.

 

Værd at se

Huatulco er først og fremmest et besøg værd på grund af de paradisiske sandstrande, som indbyder til at blive taget i besiddelse til afslapning og solbadning. De fredelige omgivelser er perfekt til par og familier eller ganske enkelt til rekreation i sus og dus. Sandet er gyldent og vandet er varmt og lyseblåt under solen.

 

Ud over de smukke bugter og strande kan man udforske og shoppe i de små samfund i Huatulco-området. La Crucecita, Santa Cruz og det gamle Santa Maria Huatulco emmer af lokal gæstfrihed, lækker mexicansk mad og små gamle huse. Man kan nemt og billigt rejse mellem de små byer og bydele med bus eller taxa.

 

Dykning og snorkling er også populære aktiviteter i Huatulco. Man vil kunne opleve det smukke koralrev og en bred vifte af tropiske fisk. Gode steder er Magueyito-bugten nær udmundingen af Copalita-floden samt El Chelo.

 

Klima

Oktober til februar er de tørreste, mest solrige og mest behagelige måneder, hvor temperaturerne er over 25 grader. Fra juni til september er luftfugtigheden høj, de gennemsnitlige temperaturer er over 30 grader og de fleste af de 40 årlige regndage forekommer her – primært i september.

 

Valuta

Mexicanske Peso (MXN)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.