Caribien : GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Bahamas - Great Stirrup Cay

Destinationer & havne

Dette paradis i Bahamas byder på lukrative hvide strande med krystalklart vand, lækker caribisk mad og lune aftener under den skyfri himmel.
Great Stirrup Cay er en lille ø, som indgår i Berry-øerne øst for Bahamas.
Den nordlige del af øen er domineret af lange sandstrande med sublime snorkelområder og har siden 1977 tilhørt Norwegian Cruise Line, som udnytter de skønne omgivelser til krydstogter.

 

Værd at se

Great Stirrup Cay er først og fremmest en kronjuvel af paradisiske dimensioner inden for snorkling og solbadning. De mange palmer, der omkranser strandene, kaster kokosnødder på sandet og er den mest udprægede planteart på øen.
I 1863 blev der bygget et fyrtårn på den lille ø, som skulle kunne dirigere de sejlende skibe sikkert udenom. Fyrtårnet fremstår stadig helt hvidkalket i dag og med sine 24 meter kan det lyse 32 km. Fyrtårnet var bemandet i mange år, men i dag er det tidsindstillet og drevet af solenergi – der er nemlig rigeligt med sol på Great Stirrup Cay.

 

Klima

I det tropiske kystklima er der dagtemperaturer året rundt på mellem 26 og 33 grader. Regnsæsonen begynder i maj og strækker sig til oktober, hvor det meste nedbør falder fra juni til august.

 

Valuta

Amerikanske Dollars (USD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.