Caribien : COCOCAY, BAHAMAS
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Bahamas - Cococay

Destinationer & havne

CocoCay, tidligere Little Stirrup Cay, er en lille idyllisk tropeø, tilhørende østaten Bahamas, i det Caribiske Hav. Øen er lejet af Royal Carribean Cruise og er derfor helt forbeholdt cruisegæster, som kan nyde øens paradis.
Fra nord til syd er øen blot en kilometer lang, og fra øst til vest under 200 meters bredde, hvilket naturligvis ikke efterlader meget plads. Det er dog også øen i sig selv, som er målet pga. de smukke hvide sandstrande og det tropiske hav.

Værd at se
Med øens lille størrelse tager det kun et par minutter at komme ned på stranden, som man må sige er øens egentlige seværdighed. Stranden er dog også et sandt paradis med tropiske palmer og det lækre Caribiske Hav, som giver optimale muligheder for at snorkle og dykke samt alle andre tænkelige vandlege.

Vil man gerne spadsere en lille tur, kan man nemt gå øen rundt, og derefter evt. slutte af med en drink på en af øens små barer.

Klima
Klimaet er tropisk med temperaturer året rundt mellem 25 og 30 grader. Fra maj til oktober er der en regnfuld sæson, hvor der især fra juni til august kan falde en del nedbør.

Valuta
Bahamas dollars (BSD) og Amerikanske dollars (USD). På øen er der ingen hæveautomater, så det er en god idé at have hævet kontanter på forhånd.

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.