Asien : KYOTO (OSAKA) - JAPAN
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Osaka, Japan

Destinationer & havne

Osaka ligger i Kansai-regionen på den japanske ø Honshu, der betragtes som det japanske fastland. Indbyggertallet i Osaka ligger på ca. 2,7 millioner, hvilket gør det til Japans tredje største by. Osaka har historisk set været landets handelscentrum, hvor madvarer blandt andet var den store handelsvare. Det har givet byen kaldenavnet "nationens køkken", hvilket passer perfekt med de mange udsøgte restauranter og gadekøkkener, der er at finde i byens livlige gader.

 

Værd at se
Osaka Slotspark. Gå en tur i den smukke park og tag nogle gode billeder af Osaka Slot, som er et af byens mest berømte varemærker.
Tag til Osaka Aquarium og se et enormt udvalg af spændende havdyr. En stor oplevelse for hele familien, hvor man nemt kan komme til at tilbringe en halv dag.
Dotonbori kvarteret. Her er en livlig stemning både dag og nat, og fyldt med gode restauranter, barer og butikker.
Universal Studios Japan. En forlystelsespark, der er det oplagte valg hvis man har børnene med.

 

Klima
Osaka har et subtropisk klima med varme, fugtige sommermåneder med temperaturer mellem 25 og 30 grader, og milde vintermåneder med temperaturer mellem 5 og 10 grader. 

 

Valuta
Japanske yen (JPY)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.