Canada / New England : ST. PIERRE MIQUELON
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt.

St. Pierre, Saint Pierre og Miquelon

Destinationer & havne

St. Pierre er hovedstaden på St. Pierre og Miquelon, som er en lille fransk øgruppe i Nordamerika, beliggende sydvest for den store Canadiske ø New Foundland. Byen St. Pierre ligger på øen af samme navn, og har knap 6.000 indbyggere. Selvom byen tilhører Frankrig, er samfundet selvstyrende og står uden for EU. Der bliver dog brugt samme møntfod som i Frankrig.

Værd at se
Point aux Canons Battery. Kanonerne fra et gammel for bygget af franskmændene for at forsvare sig mod briternes angreb fra 1690-1713. Pointe aux Canons Lighthouse. Fyrtårnet er lukket for offentligheden, men beliggenheden er smuk og et besøg værd. St-Pierre kirkegård.  Kirkegården ligger på en skråningen og har utallige af unikke monumenter.

Klima
Fugtigt kontinentalt klima med milde somre og kolde vintre. Den varmeste måned er august med en gennemsnitstemperatur på 15,7 grader, og den koldeste måned er februar med en gennemsnitstemperatur på -3,6 grader.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.