Caribien : SAVANNAH - GEORGIA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Savannah (Georgia), USA

Destinationer & havne

Savannah ligger i staten Georgia på den amerikanske vestkyst, ud til Atlanterhavet. Der bor 142.000 i byen, som er den ældste i staten, grundlagt i 1733 af engelske kolonister. Savannah er særligt kendt for sin smukke velbevarede arkitektur fra byens grundlæggelse samt sin sydstatslige charme, men også den frodige natur i og omkring byen samt Savannah floden, som er med til at gøre scenariet til noget særligt.

Værd at se
Savannahs historiske distrikt. Se alle de fantastisk smukke gamle huse i de stemningsfyldte gamle gader, og køb lidt spændende lokale varer med hjem fra en af de mange små butikker. Forsyth Park. En smuk offentlig park med store mosklædte træer, springvand og mindesmærker. Historic Savannah Theatre. Teatret er fra 1818 og et af de ældste i USA. St. John the Baptist Cathedral. Byens gamle kirke. Bonaventure Cementary. En gammel stemningsfyldte kirkegård beliggende ud til Savannah floden. Blandt andre ligger sangeren og lyrikeren Johnny Mercer begravet her.

Klima
Savannah har et fugtigt subtropisk klima karakteriseret ved lange tropelignende somre, hvor temperaturen gerne kommer op omkring de 30 grader. Vintrene er milde med temperaturer op omkring 15 grader, men det er ikke usædvanligt at temperaturen bevæger sig ned under 5 grader på enkelte dage.

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.