Canada / New England : SAINT JOHN -NB (BAY OF FUNDY)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Canada - New Bruinswick - Saint John

Destinationer & havne

I staten New Brunswick, i det østlige Canada, ligger byen Saint John med 70.000 indbyggere, hvoraf en stor del afstammer fra irske immigranter. Saint John ligger i naturskønne omgivelser med Fundy-bugten uden for vinduet og ved mundingen af St. John floden. Derudover er selve byen både hyggelig og charmerende, og kan tilbyde gode spisesteder, butikker og spændende seværdigheder.

Værd at se
Fort Howe. Et gammelt fort bygget af briterne under den amerikanske revolution for at forhindre amerikanerne mod fremtidige angreb. 
City Market. Det lokale marked, hvor man kan opleve lokale kunstnere og købe sig håndlavede genstande og lokale madvarer. Markedet ligger i en smuk gammel bygning, hvis arkitektur er bemærkelsesværdig i sig selv. 
Rockwood Park. En af byens smukke parker. 

Klima
Saint John har et fugtigt indlandsklima med lune temperaturer omkring de 20 grader i sommermånederne, og kolde vintermålinger med temperaturer under frysepunktet. 

Valuta
Canadiske dollars (CAD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.