Caribien : PLAYA DEL CARMEN - MEXICO
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Playa del Carmen, Mexico

Destinationer & havne

På den mexicanske østkyst, ca. 65 km fra Cancún, ligger badebyen Playa del Carmen ud til det Caribiske Hav. Oprindeligt var byen et lille fiskersamfund, men med sin gode beliggenhed ud til det indbydende blå hav og med lækre palmefyldte strande, er byen de senere år blevet et populært rejsemål med en stor variation af butikker, cafeer, restauranter og barer.

 

Værd at se
Gågaden Quinta Avenida er byens hotspot og her finder man alle de smarte butikker, restauranter, barer og natklubber.
Xcaret Eco Theme Park. Ca. 15 minutter fra Playa del Carmen ligger dette store naturområde, hvor man bl.a. kan svømme i en underjordisk flod, der løber igennem huler og kanaler eller besøge mayanske ruiner. Snyd ikke dig selv for dette sted, der med en imponerende blanding af kultur, natur og historie er en kæmpe oplevelse, men vær opmærksom på at man nemt bruge en hel dag her. Husk badetøj

 

Klima
Tropisk varmt klima med få temperaturudsving året rundt. Derimod er der to regnfulde sæsoner, først fra maj til juli og igen fra oktober til januar.

 

Valuta
Mexicanske pesos (MXN)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.