Caribien : KINGSTOWN - ST. VINCENT
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Kingstown, St. Vincent og Grenadinerne

Destinationer & havne

På den caribiske østat St. Vincent og Grenadinerne ligger byen Kingstown, som med et indbyggertal på ca. 25.000 er landets største by og hovedstad. Byen er centrum for ørigets handel og transport, og det kan man bl.a. opleve på byens marked, hvor man kan smage tropiske frugter, krydderier og meget andet. Øens natur er også meget seværdig, så vil man opleve andet end bylivet, er der gode muligheder for udflugter til det spektakulære landskab.

Værd at se
Botanic Gardens. En skøn gammel have med masser af eksotiske planter og træer, og mulighed for at opleve den truede St. Vincent papegøje.
Fort Charlotte. Fortet har en spændende historie og ligger med en fantastisk udsigt over byen og vandet.
Buccament Valley. Her kan man opleve lidt af den tropiske natur og samtidig nå en tur på stranden.
På nordsiden af øen St. Vincent, som Kingstown befinder sig på sydsiden af, ligger vulkanen La Soufriere. Her kan man komme på guidede vandreture til en oplevelse og et syn man aldrig glemmer. Turen er dog tidskrævende og stiller krav til ens kondition og fysiske formåen.

Klima
Tropisk klima med varme temperaturer mellem 25 og 30 grader året rundt. Juli er årets mest regnfulde måned med nedbør stort set dagligt.

Valuta
Østcaribiske dollars (XCD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.