Caribien : HAMILTON - BERMUDA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Hamilton, Bermuda

Destinationer & havne

Bermuda er berømt for sine pink sandstrande, sit dybblå vand og sine vidtrækkende grønne golfbaner. Og takket være den farverige fortid kan den lille ø, hvis hovedstad Hamilton kun har omkring 1800 indbyggere, diske op med et overraskende antal historiske seværdigheder. Med de utallige maleriske gamle huse har byen været under britisk overherredømme i mange år – og er stadig et oversøisk territorium. Det siges, at Bermuda har flere forter pr. kvadratkilometer end noget andet sted på jorden.

 

Værd at se

Barr Bay Park ligger i Hamilton og har en skøn udsigt over Hamiltons havn. Parken er opkaldt efter Barr-familien, der boede i byen siden den amerikanske revolution i 1700-tallet. Det er et dejligt naturskønt sted at slappe af og nyde en stille tid, men man bliver samtidig mindet om, at Barr Bay har en dyb forbindelse til den afrikanske slavehandel. På dette sted måtte det amerikanske skib Enterprise, der transporterede 78 slaver fra Virginia til South Carolina, ankre op i 1835 pga. en stærk storm. I det foregående år, 1834, var slaveriet imidlertid blevet afskaffet overalt i Det Britiske Imperium - herunder Bermuda. Toldmyndighederne nægtede det amerikanske skib at fortsætte, indtil slaverne havde fået deres frihed.

 

De lokale landmænd på Bermuda eksporterer ikke længere deres tidligere berømte søde løg. Men Bermuda er stadig leveringsdygtig i friske produkter, som man kan smage og købe på Farmers Markets i Hamilton hver lørdag fra 8-12. Ellers kan man bevæge sig med busser rundt på øen, som stopper ved store økologiske lokalfavoritter som Wadsons Farm og Junior Hill Farm.

 

Klima

Da temperaturerne er modereret af Atlanterhavet, bliver det sjældent meget varmt eller meget koldt i byen. Nedbør er ligeligt fordelt hele året, der kommer ikke meget, og Hamilton har ikke en tør sæson. Temperaturen kommer sjældent under 20 grader på Bermuda, men der er varmest fra maj til november, hvor der er 25-30 grader.

 

Valuta

Bermuda Dollars (BMD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.