Caribien : GUSTAVIA - ST. BARTS
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

St. Barthelemy - Gustavia

Destinationer & havne

I det østlige tropiske Caribien ligger Gustavia som den eneste by på øen Saint-Barthélemy (ofte blot kaldt St. Barts), der er et fransk oversøisk territorium. Byen er opkaldt efter den svenske konge Gustav III og fik sit nuværende navn i 1784, da Sverige fik øen fra Frankrig i bytte for handelsaftaler i Göteborg. Gadenavnene i Gustavia er derfor stadig skiltet på svensk, mens man på bykort kan læse de franske navne. Øen blev imidlertid for dyr for svenskerne at vedligeholde, så i 1877 kom den igen i fransk besiddelse.

 

Værd at se

Den ældste bygning på øen er kirketårnet Sophia Magdalena fra 1799. Kirketårnet er navngivet efter Sophia Magdalena, der var en dansk prinsesse som blev gift med kong Gustav III af Sverige.
Svenskerne byggede tre forter rundt om havnen i Gustavia: Fort Oscar vogter havnen ved La Pointe, men er lukket for offentligheden; Fort Gustav ligger ved byporten og er bestemt et besøg værd, selvom det i dag kun er en ruin; Fort Karl ikke eksisterer længere.
St. Barts er kendt for sine ekstraordinære strande som Lorient og Villa Palm Beach, hvor lokale og surfere blander sig med hinanden, men også bystranden ved Gustavia er et lækkert hotspot for afslapning og solbadning.

 

Klima

Det tropiske klima har kun få variationer i temperaturen. Både lut- og vandtemperaturen ligger gennemsnitligt omkring 27 grader, men oftest er luften varmere i den tørre sæson. Øens lille areal tillade en mild vind. Den altid nærværende sol brydes kun af enkelte små regnskyer i regntiden, som hurtigt passerer efter kraftige, korte regnbyer på 10-15 minutter. 

 

Valuta

Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.