Middelhavet : FUERTEVENTURA - CANARY
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt. Påskelukket d. 18-22 april

Gran Tarajal (Fuerteventura), Spanien

Destinationer & havne

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, hvor den vulkanske natur suppleres af vanedannende sandstrande. Ud fra Afrikas kyst fremstår Fuerteventura dog mere autentisk end naboøerne, hvor der er flere hoteller og turister.

Øen blev opdaget i 1402 af spanieren Jean De Bethencourt, og i mange år blev den brugt til at deportere uønskede personer fra fastlandet.

 

Værd at se

Corralejo er med sin beliggenhed på Fuerteventuras nordspids en populær destination. Byen var oprindeligt et lille fiskerleje, og det lokale miljø og de lave bygninger gør Corralejo til en af de mest charmerende og autentiske byer på De Kanariske Øer.

 

Fra havnen kan man finde både busser og taxaer, der kører direkte til den berømte nationalpark Las Dunas lidt uden for byen. Her findes overvældende lange strande og sandpuder, som efterhånden er blevet utrolig velrenommerede,

 

Er man mere til den lokale bystrand i Corralejo, der blot er 40 meter lang, kan man nyde en dukkert i herligt og klart vand. Bystranden finder man i den gamle bydel, der kun ligger en lille spadseretur fra havnen. Alligevel er det som at træde ind i en anden tidsalder. De lokale trives med kulinariske restauranter og de små både ved havnekajen vugger i det kanariske hav. Om aftenen kan man danse til levende musik og se solen gå ned i vest. Spørg efter torvet Plaza Felix Estevez.

 

Klima

I juli-august kan man trygt regne med, at der ikke kommer nedbør. Temperaturen ligger typisk på 22-28 grader, og den halvfriske vind fra Atlanterhavet giver ofte en let brise vestfra.

 

Valuta

Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.