Panamakanalen : ENSENADA - MEXICO
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Mexico - Ensenada

Destinationer & havne

I den mexicanske delstat Baja California, ca 108 kilometer fra grænsen til USA, ligger havnebyen Ensenada ud til Stillehavet. 
Byen med ca. 690.000 er tildelt øgenavnet "Stillehavets Askepot", og er kendt for at være et populært besøg for krydstogtsskibe samt for sin beliggenhed, i hvad der menes at være Mexicos bedste vindistrikt. Derudover lokker byen med skønne strande, velsmagende lækkerier fra havet, og et pulserende shopping og natteliv. 

 

Værd at se
La Bufadora også kaldt "The Blowhole" er en helt særlig grotte, hvor havvand bliver tvunget ind i grotten grundet bølgekraft, for derefter af lufttrykket at blive skudt lang op i luften som man kender det fra gejsere. Et meget populært besøg for mange turister som ligger ca. 14 km fra byen.
First Street tilbyder shopping af lokale varer, og her er det også muligt at smage lidt på den lokale mexicanske mad.
Ensenada har mange omkringliggende vingårde, hvor det er muligt at komme på en rundtur og smage på den lokale vin. 

 

Klima
Ensenada har et middelhavslignende klima med varme og tørre somre, hvor temperaturen ligger omkring de 20-25 grader dagligt. I vintermånederne ligger temperaturen omkring de 10-13 grader.

 

Valuta
Mexicanske pesos (MXN)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.