Australien / New Zealand : FREMANTLE, AUSTRALIA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Australien - Perth

Destinationer & havne

Perth ligger i det vestlige Australien, hvor det med ca. 1,9 millioner indbyggere er hovedstaden i delstaten Western Australia og den fjerde største by i landet. Udover at Perth har et livligt forretningsliv med gode butikker, restauranter og cafeer, er byen også omgivet af mange smukke strande med landets flotteste solnedgange og et spændende australsk bushland. Desuden er Perth også kendt for at være en af de mest solrige byer, hvilket har gavnet den lokale vinproduktion til at blive blandt verdens bedste.

 

Værd at se
Kings Park and Botanical Garden. Tilstødende Swan River, der løber igennem Perth, finder man denne smukke park og botaniske have, som viser et udsnit af den spændende australske natur. Kings Park and Botanical Garden er den meste besøgte destination i Perth, og især mange forelskede par nyder den romantiske udsigt, som kan ses ud over byen.
Swan River. Tag evt. på en guidet sejltur ned af floden. Floden er populær hos de lokale, der gerne bruger en dag på en picknick ved flodbredden eller med vandaktiviter af forskellig slags.
Perth har mange lækre omkringliggende strande, der bestemt er et besøg værd. Særligt kan Cottesloe Beach anbefales, hvis man gerne vil opleve en romantisk solnedgang.

 

Klima
Perth har et middelhavslignende klima med varme temperaturer i sommermånederne, december, januar og februar, på omkring 25-30 grader. Vintermånederne, juni, juli og august, er milde og temperaturen ligger normalt mellem 10 og 15 grader.

 

Valuta
Australske dollars (AUD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.