Caribien : MOBILE, AL
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Mobile (Alabama), USA

Destinationer & havne

Byen Mobile i den amerikanske stat Alabama ligger smukt ud til Mobile Bay ved Den Mexicanske Golf. Det er Alabamas eneste havneby og har altid spillet en stor rolle i samhandel. I dag har byen med sine 200.000 indbyggere formået at gøre sig til et kulturelt center ved den Mexicanske golf med blandt andet kunstmuseer, en opera og et ballet kompagni.

 

Værd at se
Mobile har mange historiske bygninger set med amerikanske øjne, og flere forskellige kunstmuseer. Vil man tættere på byens historie, er Museum of Mobile et besøg værd, men man skal ikke snyde sig selv for byens hovedattraktion i havnen, hvor man har chancen for at opleve et amerikansk krigsskib indefra - USS Alabama Battleship. Et godt tip er at besøge skibet om morgenen, da der endnu ikke er mange mennesker.

Klima
Staten Alabama har et tempereret klima med en gennemsnitlig temperatur på 18 grader. Generelt har man meget varme somre med en gennemsnitstemperatur på over 32 grader. Vintrene er generelt milde, dog ned til 4 grader, når det er koldest.

Valuta
Amerikanske Dollars (USD)  

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.