Middelhavet : SOKHNA PORT, EGYPT
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Egypten - Sokhna (Cairo)

Destinationer & havne

Sokhna ligger på den nordvestlige bred af Det Røde Hav ca. 55 km fra Suez og 120 km fra Egyptens hovedstad, Kairo. Med en motorvejsforbindelse tager det blot en times tid at nå fra Sokhna til Kairo. I Kairo kan man opleve en af de største byer i Afrika og Mellemøsten med et indbyggertal på 9 millioner (uden forstæder). Kairo er en moderne hovedstad med alt hvad man kan forestille sig af forretningsliv, restauranter og barer, men mest kendt er byen for sin myteomspundne historie med pyramiderne ved Giza, enorme moskeer og ikke mindst Nilen, der deler byen i to.

Værd at se
Pyramiderne ved Giza og Sfinxen. Egyptens største seværdighed, som omfatter ni pyramider, heriblandt Keopspyramiden, der er det eneste tilbageværende af "verdens syv vidundere". Også den berømte Sfinx, med et menneskehoved på en løvekrop, kan opleves ved pyramidekomplekset. 
Kan man ikke få nok af pyramider, bør man også besøge pyramiderne ved Saqqara, hvor man finder de ældste pyramider, der er opført. Stedet er desuden betydeligt mindre turistet. 
Museum of Egyptian Antiquities. Museet rummer den fineste samling af egyptiske artifakter i verden. 
Mohamed Ali-Moskeen. Et storslået bygningsværk beliggende i det "Islamiske Kairo", som er den gamle middelalderlige del af byen.

Klima
Kairo har et varmt ørken klima med hede sommermåneder, hvor temperaturer gerne sniger sig op nær de 40 grader. I vintermånederne er det mere udholdeligt med temperaturer mellem 20 og 30 grader. Det er dog værd at bemærke, at nattemperaturen i vintermånederne kan falde helt ned til 5 grader, selvom dagtemperaturen har været høj. I marts og april kan der jævnligt forekomme kraftige vinde, der bærer Sahara-ørkenens sand ind over byen.

Valuta
Egyptiske pund (EGP)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.