Alaska : VANCOUVER, CANADA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Canada - Britisk Colombia - Vancouver

Destinationer & havne

I det vestlige Canada, i provinsen Britisk Columbia, ligger landets tredjestørste by Vancouver. Byen er hjemsted for 2 millioner indbyggere med en stor diversitet i befolkningen. Vancouver er fyldt med kulturelle tilbud og masser af seværdigheder, og sammen med den bjergrige natur, der omgiver byen, så er det ganske forståeligt at den gang på gang er med på listerne over de bedste steder at bo i verden. 


Værd at se

Stanley Park; byens store natur- og dyrerige park, hvor byens befolkning løbetræner, tager på picnic, bader og hvad man ellers kan finde på. Parken ligger på en halvø og er større end Central Park i New York.

Vancouver Aquarium; et fremragende akvarium med havdyr fra alle klimazoner. Akvariet ligger også i Stanley Park og kan derfor passende kombineres med en gåtur i parken.

Granville Island; er et af byens mest populære områder med masser af butikker og spisesteder, og en livlig atmosfære. 


Klima

Tempereret klima med varme somre, hvor temperaturen ligger omkring de 20 grader, og milde, men regnfulde vintre med temperaturer omkring de 5 grader. 


Valuta 

Valutaen i Canada er canadiske dollars (CAD). Vi anbefaler, at man veksler et mindre beløb hjemmefra, fx til at betale (den første) taxa. Det er muligt at hæve penge i automater (ATM), og man kan betale med kreditkort i de fleste butikker, caféer og restauranter.

 

Destinationer
Havneinformation

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.

Canada - Britisk Colombia - Vancouver

 

Hvor lægger skibet til? 

Krydstogtshavnen ligger meget centralt i Vancouver.


Adresse 

Vancouver Cruise Port 
999 Canada Place
Vancouver, BC V6C


Taxa 

Fra Vancouver Lufthavn til krydstogtsterminalen koster ca.        25 canadiske dollars.
Fra krydstogtsterminalen til det centrale Vancouver koster ca.     8 canadiske dollars.

 

Bus/tog

Fra lufthavnen kan man tage metroen (The Canada Line) til det centrale Vancouver. Turen tager ca. 25 minutter, og fra metrostationen er der kun et par min. til fods hen til krydstogtsterminalen. En metrobillet koster ca. 3 canadiske dollars.

 

Parkering

Der er mulighed for at parkere ved krydstogtsterminalen, og det koster ca. 23 canadiske dollars pr. dag eller ca. 184 dollars for en uge.

 

Transfer/shuttle

Man kan vælge at tilkøbe rederiernes transfers, som kører fra lufthavnen til skibet og omvendt. Kontakt MyCruise for nærmere information. Har man tilkøbt en eller flere overnatninger i Vancouver før cruiset gennem MyCruise, kan vi hjælpe med at arrangere privat transfer eller shuttle bus til hotellet. Vi tilbyder ikke transfer fra hotel til havne, men personalet på dit hotel kan hjælpe med at bestille taxa eller shuttle bus.

 

Opbevaring af bagage

Man kan opbevare sin bagage ved krydstogtsterminalen, og det koster ca. 6 canadiske dollars pr. kuffert pr. dag.


Offentlig transport

Den letteste og hurtigste måde at komme rundt i Vancouver på er ved at benytte metroen. En enkeltbillet koster fra 3 canadiske dollars.