Middelhavet : Valencia (Spanien)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Spanien - Valencia

Destinationer & havne

Valencia er med et indbyggertal på ca. 800.000 (uden forstæder) Spaniens tredjestørste by. Man finder byen på den solrige Costa Blanca kyst, der er kendt for sine lange smukke sandstrande ud til Middelhavets varme vand. Valencia består af mange ting, men særligt er byen berømt for at have en af Middelhavets største havne, sit flotte historisk bycentrum og ikke mindst moderne bygningsværker i storslået arkitektur. Valencia er desuden et spændende centrum for spansk kultur, så vil man nyde en god fodboldkamp, smage en ægte paella, opleve tyrefægtning eller se verdensberømte kunstværker, bør man ikke gå glip af denne by.

Værd at se
City of the Arts and Sciences. I dette samlede kompleks finder man både et fantastisk akvarie og et museum for kunst og videnskab, som vil være interessant for både børn og voksne. Samtidig har man konstant bygningernes unikke arkitektur for sit øje. Simpelthen et must see.

The Barri del Carme. Et kvarter i det historiske bycentrum, hvor man kan shoppe i butikker, gå på café og nyde mangfoldigheden af mennesker. Bioparc Valencia. En stor dyrepark, hvor man kan opleve dyrearter fra hele verden i naturlige rammer.

Valencia Katedral (Seu). Byens gamle og smukke katedral, hvor den hellig gral er at finde.

Klima
Varmt middelhavsklima med temperaturer mellem 25 og 30 grader i sommermånederne, og mellem 10 og 15 grader i vintermånederne.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.