Fra København : TALLIN, ESTONIA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Estland - Tallinn

Destinationer & havne

I det nordlige Estland, på kysten ud til Østersøen og Den Finske Bugt, finder man Tallinn. Tallinn er landets hovedstad og har et indbyggertal på 430.000. Byens centrum er udgjort af gamle velbevarede gader og bygningsværker fra middelalderen og blev i 1997 en del af UNESCO's verdensarvsliste. Her vil man sammen med gamle kirker, bymure, og pladser også finde et livligt forretningsliv, hvor restauranter, cafeer og butikker ligger side om side og beværter byens mange besøgende.

Værd at se
Den gamle bydel er uundgåelig i Tallinn. Her vil man opleve gamle brostensbelagte gader, bygningsværker fra middelalderen samt en livlig atmosfære med butikker, restauranter og cafeer. Viru Gate. Denne del af den gamle bydel er stedet hvor byens handelsmænd i sin tid levede og arbejdede. I dag er det Tallinns mest populære shopping gade og den mest livlige del af byen. I hjertet af Tallinn ligger den smukke Rådhusplads omgivet af gamle huse og små restauranter.

Toompea bakken. Toompea bakken ligger bag den gamle bydel, og herfra får man nogle flotte udsyn over byen. På bakken ligger også Toompea Slottet, som er en gammel dansk borg grundlagt helt tilbage i 1229.

Klima
Fugtigt kontinentalt klima med lune sommermåneder og kolde snefyldte vintre. I sommermånederne ligger temperaturen omkring de 20 grader, mens vintermånederne har temperaturer ned til et par grader under frysepunktet.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.