Fra København : Stavanger (Norge)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Norge - Stavanger

Destinationer & havne

Stavanger ligger i den sydvestlige del af Norge, på Stavangerhalvøen ud til Nordsøen. Stavanger har ca. 200.000 indbyggere og er Norges tredjestørste by. Stavanger er kendt som Norges oliehovedstad og er bl.a. hovedsæde for olieselskabet Statoil. Det fantastiske landskab omkring Stavanger er dog også særligt bemærkelsesværdigt, og blandt byens største seværdigheder.

Værd at se
Norsk Oljemuseum. Interessant museum om Norges olieindustri.
Rogaland Kunstmuseum. Har mange spændende midlertidige udstillinger, men også en fast udstilling med kunstværker af norske kunstnere som f.eks. Edvard Munch.
Preikestol. Et kæmpe klippeudspring, hvorfra man får en fantastisk udsigt over fjordlandskabet. Regionens mest besøgte attraktion og måske det mest fotograferede sted i Norge

Klima
Maritimt kystklima med milde somre og kolde vintre. I sommermånederne bliver temperaturerne omkring de 15 grader, mens vintrene byder på temperaturer ned omkring frysepunktet. 

Valuta
Norske kroner (NOK)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.