Alaska : SEATTLE, WA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Seattle (Washington), USA

Destinationer & havne

Seattle ligger på den nordvestamerikanske kyst i staten Washington, der støder op til Canada. Seattle har 630.000 indbyggere (uden forstæder) og ligger i naturskønne omgivelser på en tange mellem Puget Sound og Washington Lake. Byen bliver også kaldt "The Emerald City", hvilket ikke mindst skyldes de mange grønne træer og parker. Derudover er Seattle særligt kendt for det berømte tårn "The Space Needle" på 184 meter.

Værd at se
Man kommer ikke uden om det 184 meter høje tårn "The Space Needle", der blev bygget under verdensudstillingen i 1962. I 150 meters højde kan man nyde udsigten fra den roterende SkyCity Restaurant og i bunden ligger det imponerende kunstmuseum "Chihuly Garden and Glass". Kerry Park. En af Seattles dejlige parker. Parken giver dig byens bedste udsigt, og man vil garanteret ikke være ene om at gøre brug af sit kamera herfra. Museum of Flight. Ja, navnet siger det meste. Et fascinerende flymuseum med alt fra store moderne passagerfly til gamle krigsflyvere.

Klima
Seattle har et tempereret klima med varme sommermåneder, hvor temperaturer ligger mellem 20 og 25 grader, og kolde vintre med temperaturer ned til omkring frysepunktet.

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.