Caribien : SAN JUAN, PR
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Puerto Rico - San Juan

Destinationer & havne

San Juan er hovedstaden og den største by i den caribiske østat Puerto Rico. Byen er hjemsted for knap 400.000 indbyggere og ligger på den nordlige side af Puerto Rico. San Juan er en gammel spansk koloniby grundlagt i 1521, hvilket gør det til den næstældste koloniby i Amerika efter Santa Domingo. Det betyder naturligvis, at byen er fyldt med historie og smukke gamle bygningsværker, hvilket i samspil med det moderne byliv og den omkringliggende tropiske natur gør San Juan til en eftertragtet rejsedestination.

 

Værd at se

 Old San Juan. Den gamle historiske bydel, hvor man kan slendre rundt i de gamle gader og opleve de mange flotte kolonibygninger. Se ikke mindst de gamle fæstninger "El Castillo de San Felipe del Morro" og "El Castillo de San Cristóbal", som ligger i forlængelse af den gamle bydel. Catedral de San Juan. Byens gamle katedral, der står som et flot eksempel på den gamle koloniarkitektur. Ikke nogen stor katedral, men et besøg værd. Paseo de la Princesa. En gåstrækning langs den gamle bymur, hvor man kan nyde havudsigten og spise på de små nærliggende restauranter.  

 

Klima 

Tropisk monsun klima med temperaturer mellem 25 og 30 grader året rundt. Regnfaldet er rimeligt fordelt gennem årets måneder, men i januar, februar og marts vil man opleve mindst nedbør.

 

Valuta

I USA bruges der amerikanske dollars (USD). Vi anbefaler, at man har vekslet hjemmefra til fx at betale for (den første) taxaturen. Man kan dog sagtens hæve penge i automater (ATM) og betale med kreditkort i de fleste butikker, cafeer og restauranter.

Destinationer
Havneinformation

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.

Puerto Rico - San Juan

 

Hvor lægger skibet til?

 

Adresse

Pier Terminal
Pan American Pier East & West
Isla Grande, Santurce, Puerto Rico

  

Taxa

Fra lufthavnen til krydstogtsterminalen koster ca.    25-30 dollars.
Fra lufthavnen til det centrale San Juan koster ca.   15-20 dollars.

 

Bus/tog

Det er muligt at benytte offentlig transport fra lufthavnen til haven eller til hotellet. Fx kører linje T5 fra lufthavnen og ud til krydstogtsterminalen.

 

Transfer/shuttle

Der findes gratis shuttle busser, som kører fra krydstogtshavnen til den gamle bydel i San Juan.
Det er også muligt at bestille rederiets transfer. Kontakt MyCruise for nærmere information.

 

Offentlig transport

Den offentlige transport er begrænset til det centrale San Juan, hvor der kører busser, som koster ca. 75 cent at benytte. Ønsker man at udforske øen og bevæge sig uden for San Juan, skal man enten hyre en taxa eller tage på en guidet tur.

 

Opbevaring af bagage

Der findes to restauranter nær krydstogtsterminalen i San Juan, Aloha Restaurant og Barrachina restaurant, som begge tilbyder opbevaring af bagage i deres åbningstid. Prisen er ca. 3 dollars pr. kuffert.

Der findes også forskellige bureauer, som tilbyder udflugter inklusiv bagageopbevaring. Turene koster ca. 25 dollars og opefter.