Afrika : Salalah (Oman)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Oman - Salalah

Destinationer & havne

I det sydlige Oman, ud til det Arabiske Hav, ligger Salalah med sine knap 200.000 indbyggere. Salalah er landets næststørste by samt fødebyen for landets Sultan Qaboos bin Said al Said. Byen og området er kendt for sin Khareef (tropisk monsunregn), der er vandgivende til hele området, og som fejres med en stor årlig festival, der tiltrækker turister fra hele verden.

Værd at se
Sultan Qaboos Palace. Desværre ikke åben for turisme, men kan opleves udefra. 
Marneef Grotten. Et spændende sted ved kysten, hvor havvand suges ind i en grotte, for derefter at blive pustet højt op i luften, til stor fornøjelse de besøgende. 
Khareef Festival. Den store årlige festival finder sted mellem august og september, og her kan man opleve en fejring af landets kultur og traditioner i form af mad, musik og anden underholdning.

Klima
Varmt ørkenklima med høje temperaturer året rundt. Varmest er det i april, maj og juni med temperaturer, der gerne sniger sig over 30 grader. Resten af året ligger temperaturen som regel mellem 25 og 30 grader. I juli og august er byen som regel meget skyet pga. monsunen. 

Valuta
Oman rial (OMR)

 

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.