Asien : Port Kelang/Kuala Lumpur
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Malaysia - Port Kelang (Kuala Lumpur)

Destinationer & havne

Port Kelang ligger i Malaysia, hvor det er landets største havn. Port Kelang (Tidl. kendt som Port Swettenham) ligger ca. 40 km fra hovedstaden Kuala Lumpur, der med ca. 1.8 millioner indbyggere også er landets største by. Kuala Lumpur blev grundlagt som en lille mineby, men er gennem de sidste par hundrede år vokset sig til et kulturelt himmerige med en god lokal gastronomi, masser af historie, muligheder for at gøre sin nogle gode indkøb og en imponerende arkitektur, der bl.a. har gjort det til en af de mest besøgte byer i verden.

Værd at se
Petronas Twin Towers. Tvillingetårne i helt ens byggestil. Tilsammen står de som et af de største bygningsværker i det 20. århundrede. Et varetegn for Kuala Lumpur og et must-see.

Kuala Lumpur Bird Park. Interesserer man sig for jordens fugleliv bør man uden tvivl aflægge parken et besøg. Her kan man opleve over 200 forskellige fuglearter fra ind- og udland i smukke eksotiske omgivelser.

13 km nord fra Kuala Lumpur finder man Batu Grotterne. Et berømt område med klipper, kæmpe religiøse statuer og vilde aber, der morer sig blandt de mange besøgende.

Menara Kuala Lumpur Tårnet. Et 421 meter højt tårn, hvor man kan få en skyhøj udsigt over Kuala Lumpur.

Klima
Kuala Lumpur har et tropisk regnskovsklima med høje temperaturer året rundt og meget nedbør. Særligt under den nordøstlige monsun fra oktober til marts.

Valuta
Malaysiske ringgit (MYR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.