Afrika : PORT ELIZABETH, SOUTH AFRICA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Sydafrika - Port Elizabeth

Destinationer & havne

Port Elizabeth er Sydafrikas femte største by og ligger på den sydlige kyst ud til det Indiske Ocean. Byen har over 1 million indbyggere og er kendt som "Den venlige by" på grund af sin venlige og imødekommende befolkning. Port Elizabeth kan prale af at have lidt af det hele. Både et livligt byliv, interessante museer, et spændende dyreliv, gode strande - og ja, sågar en venlig befolkning.

 

Værd at se
Red Location Museum. Museet fortæller om apartheidregimet i Sydafrika og er en meget bevægende oplevelse. Museet ligger i en lille township (et ghetto-kvarter) lidt uden for byen, hvilket blot gør oplevelsen endnu mere bevægende og autentisk.
Donking Reserve. Et fyrtårn fra 1861, hvorfra man kan få en flot udsigt over bugten og byens havn.
Kragga Kamma Game Park. Et spændende parkområde med mange af Afrikas vilde dyr, som f.eks. løver, giraffer, zebraer, næsehorn og aber. 

 

Klima
Port Elizabeth har et subtropisk klima med varme somre, december, januar og februar og milde vintre, juni, juli og august.

 

Valuta
Sydafrikanske rand (ZAR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.