Caribien : MONTEGO BAY, JAMAICA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Jamaica - Montego Bay

Destinationer & havne

Montego Bay ligger på den nordlige side af Jamaica, og er den største by i området. Det er her de velhavende jamaicanere slår sig ned, og nyder de naturskønne omgivelser med smukke strande, det pulserende natteliv, og den toldfrie rom sammen med de mange turister, der blandt andet valfarter til på grund af de mange muligheder for vandsport.

 

Værd at se
En tur på Martah Brac River, hvor man flyder af sted på en bambusflåde er sjovt for hele familien.
Er man nysgerrig på øens historie, skal man besøge Rose-Hall palæet, som er kendt for sine super gode guider. Og hvis man er træt af at dykke og sejle, kunne en ridetur hos Half Moon Equestrian Center være et godt alternativ.
Skal der købes noget med hjem er det det udendørs Harbour Street-market eller de smarte butikker på Gloucester Avenue, man bør lægge vejen forbi.

 

Klima
Vejret er altid godt på Jamaica, der har en årlig gennemsnitstemperatur på 27-29 grader. Det regner dog meget i forårsmånederne, men ellers kan man med fordel besøge øen året rundt.

 

Valuta: Jamaica Dollars (JMD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.