Afrika : Mindelo (Capo Verde)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Mindelo, Kap Verde

Destinationer & havne

Omgivet af smukke bjerge ligger den største by Mindelo på Sau Vicente, som er en del af øgruppen Kap Verde. Helt isoleret 500 km fra Afrikas vestkyst lever 70.000 indbyggere primært af fiskeri og havnedrift på øerne. Kap Verde blev opdaget i det 15.århundrede og blev koloniseret af portugiserne, der blandt andet brugte øerne som deres knudepunkt for slavehandel.

 

Værd at se
På en vandretur gennem byen oplever man mere eller mindre velbevarede bygninger i portugisisk koloni arkitektur, hvor Palcio de Povo og Liceu Ludjero Lima er fine og velbevarede eksempler på dette. Er man til kunsthåndværk skal man opsøge Centro Nacional de Artesanato, der kører med skiftende udstillinger året rundt. Og ellers er det bare med at nyde livet på byens marked, restauranter og dets marina.

Klima
Kap Verde har tropisk klima, og et behageligt varmt klima hele året rundt med kølige briser. Januar og februar er temperaturerne typisk 24-25 grader. I september er der gennemsnitligt hele 29 grader om dagen. Dagtemperaturerne er normalt 4-5 grader højere end nattemperaturerne.

 

Valuta
Kapverdiske escudo(CVE)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.