Middelhavet : Marseille (Frankrig)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Frankrig - Marseille

Destinationer & havne

34 gange har Marseille opnået æren som enten start- eller målby for en etape i verdens største cykelløb, Tour de France. Berettiget både fordi, Marseille er Frankrigs anden største by og hovedbyen i Côte d’Azur-regionen Provence, men også fordi denne gamle havneby er én af de ældste, mest mangfoldige og kosmopolitiske i Europa. Havnen er landets vigtigste og har forbindelser til Italien, Spanien og Afrika og omtales ofte som ”Port d’Afrique”.

Værd at se
Fra den gamle havn Vieux Port kan man tage et turisttog direkte op til den store, majestætiske kirke Notre Dame de la Garde. Herfra er der en imponerende udsigt ud over byen. I gamle dage plejede Marseilles fiskere at få deres både velsignet i kirken, og flere både hænger stadig som udsmykning i kirken.

For de kultur- og historieinteresserede, så byder Marseille på mange spændende museer, fx Musée d'Archéologie Méditerranéenne, der i 1600-tallet fungerede som hjem for tiggere, og som nu huser arkæologiske opdagelser fra grækerne, romerne og egypterne.

Det trendy område af Marseille findes omkring le Cours Julien og Place Jean Jaurès, hvor der er rig mulighed for shopping og café- og restaurantbesøg.

Klima
Marseille har et middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, regnfulde vintre.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.