Middelhavet : MALAGA (GRANADA), SPAIN
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt (vi lukker kl. 15:30 d. 14/12)

Spanien - Malaga

Destinationer & havne

Den hektiske havneby Malaga i Andalusien i det sydlige Spanien er med sine ca.600.000 indbyggere Spaniens sjette største by. Malaga er 2.800 år gammel og dermed én af verdens ældste byer. Byens centrum byder på et væld af attraktioner i de maleriske antikke omgivelser. 

Værd at se
Da Malaga er Pablo Picassos fødeby, skal man ikke snyde sig selv for et besøg på Pablo Picassos museum, hvor flere af hans berømte værker er udstillet. Lige ved siden af ligger Museo Casas de Munecas, der på en sjov og fantasifuld måde viser Spaniens historie igennem 50 dukkehuse. Er man til fart og biler, har Malaga et fremragende motormuseum med en unik samling af klassiske biler. Men man kan sagtens tilbringe dagen med at gå rundt i det smukke antikke centrum og oplive byens liv.

Klima
Malaga har middelhavsklima med milde vintre og tørre og varme somre. De koldeste og mest regnfulde måneder er fra december til marts med en dagtemperatur på ca. 17 grader. De varmeste måneder er juli og august med ca.30 grader om dagen.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer
Havneinformation

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.

Spanien - Malaga

Hvor lægger skibet til?

Malagas krydstogtsterminal ligger meget centralt, og man er derfor tæt på alting.

Malaga Cruise Port
Plaza de la Marina
Malaga

 

Transport til lufthavn og centrum

 

Taxa

  • Taxa fra Malaga Lufthavn til krydstogtsterminalen: ca. 25 euro
  • Taxa fra krydstogtsterminalen til det centrale Malaga: ca. 15 euro

 

Bus/tog

Man kan tage en bus (linie A) fra lufthavnen til det centrale Malaga for ca. 3 euro. Herfra kan man gå til krydstogtterminalen eller tage en taxa.

 

Parkering

Det er muligt at parkere tæt ved krydstogtsterminalen for ca. 5.50 euro pr. dag.

Transfer/shuttle

Man kan vælge at tilkøbe rederiernes transfer, som kører fra lufthavn til skib og omvendt. Kontakt MyCruise for nærmere information.

Har man tilkøbt en eller flere overnatninger i Athen, kan privat transfer eller shuttle service arrangeres fra lufthavnen til de fleste hoteller. MyCruise kan være behjælpelige med at booke dette, hvis du har booket dit hotel gennem os.

Vi tilbyder ikke transfer fra hotel til havne, men personalet på dit hotel kan hjælpe med at bestille taxa eller shuttle bus.

Valuta

Valutaen i Spanien er euro. Vi anbefaler, at man veksler et mindre beløb hjemmefra, fx til at betale taxa. Det er muligt at hæve penge i automater (ATM), og man kan betale med kreditkort i de fleste butikker, cafeér og restauranter.

Opbevaring af bagage

Man kan opbevare sin bagage på Maria Zambrano togstation, som ligger ca. 10. minutter i taxa fra krydstogtsterminalen. Prisen for bagageopbevaring er ca. 5 euro pr. dag.

Offentlig transport

Den letteste måde at komme rundt i Malaga på er ved at benytte sig af byens busnetværk. En enkeltbillet koster ca. 1.50 euro, et 10-turs kort ca. 8.50 euro, og et månedskort koster ca. 40 euro.