Middelhavet : LA CORUNA, SPAIN
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Spanien - A Coruña

Destinationer & havne

På et forbjerg ud til den smukke spanske vestkyst ved Atlanterhavet befinder den galiciske perle A Coruña sig. Byen er den næststørste by i Galicien med 246.000 indbyggere og et knudepunkt for handel, kultur og sport med især fodboldklubben Deportivo La Coruña som et af byens varemærker. Udover et særpræget landskab byder byen også på lækre strande samt et anerkendt spansk køkken med sine lækre skaldyr og kød, som kommer fra den indre del af provinsen.

 

Værd at se
A Coruña er en historisk by og derfor er den gamle fiskeri-og trafikhavn i sig selv et besøg værd. Romerne satte i sin tid sit præg på byen og derfor kan man idag nyde de mange gamle gader, pladser og middelalderlige kirker. I samme forbindelse er det bestemt en oplevelse værd at besøge det gamle romerske fyrtårn "Hercules-tårnet" med en højde på 54 meter, som ligger blot 2,4 kilometer fra byens centrum.
Det er også muligt at opleve akvariet "Finisterrae", Domus Museet og Det Nationale Museum for Videnskab og Teknologi, som udover sit spændende indhold viser byen frem fra en mere moderne interessant arkitektonisk side. Skulle det ikke være godt nok, kan man vel altid klare en tur på stranden. Her er Orzan og Riazor særligt populære. De ligger midt i byen, til gavn for mange surfere året rundt.

 

Klima
Tempereret kystklima med varme somre, hvor temperaturen ligger mellem 20 og 25 grader. Vintrene er milde, men rengfulde, og har temperaturer omkring de 10 grader.

 

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.