Caribien : KEY WEST, FL
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

USA - Florida - Key West

Destinationer & havne

Key West ligger i delstaten Florida i det sydlige USA, og betragtes som den sydligst beliggende by i Nordamerika. Med sin beliggenhed ud til den Mexicanske Golf er Key West et sand ferieparadis med palmeklædte sandstrande, lækker seafood og oplevelser for enhver smag.  Den amerikanske forfatter Ernest Hemingway har bl.a. været med til at sætte Key West på landkortet, og hans gamle hus er i dag en af byens største seværdigheder.

Værd at se
”Old Town” og Duval Street. Gå en tur ned gennem den kulørte gade, hvor der altid er gang i den og lidt af hvert at se på.
The Ernest Hemingway Home & Museum. Se den berømte forfatters smukke gamle ejendom, hvor man på en guidet tur kan lære mere om hans storslåede forfatterskab og liv i Key West.
Gå heller ikke glip af en solnedgang fra den livlige Mallory Square, som også ligger i den gamle bydel, og hver aften bliver indtaget af gadekunstnere og store folkemængder.

Klima
Tropisk klima med få variationer i vejret året rundt. De køligste måneder er december, januar og februar, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på 22-23 grader, mens de varmeste måneder er juni, juli og august med gennemsnitstemperatur på ca. 28 grader.

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.