Sydamerika : Ilhabela (Brasilien)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Brasilien - Ilhabela

Destinationer & havne

Ilhabela er en grøn og frodig bjergø ud fra São Paulos kyst. Den har længe været anset for det naturlige paradis i området, og 'Ilhabela' betyder da også 'smuk ø' på portugisisk. Stedet er kendt for sine skovklædte bjerge og sine forførende strande.

Værd at se
Siden øen blev opdaget i 1502 af Américo Vespucio har Ilhabela tjent som en forpost mod udenlandske søfarer, pirater, slaveri og smuglere. I dag er det meste af øen et statsejet reservat, hvor de jomfruelige strande og den farefulde regnskov er bevaret intakt. Mange af strandene er kun tilgængelige med båd, så fra krydstogtskibet oplever man den naturlige skønhed fra nært hold.

Der er selvfølgelig også rig mulighed for at nyde strandene fra allernærmeste hold. Curral Beach, Baia de Castelhanos Beach og Bonete Beach er nogle af de mest berømte, men også Jabaquara Beach er anbefalelsesværdig – især hvis man har hang til velvære. Ifølge folketroen har det sandede mudder på Jabaquara Beach medicinske egenskaber og er både helbredende for muskelsmerter og lindrende for hjernens spekulationer.
Når man besøger Ilhabela, bør man absolut smage øens rejer. Ilhabela er nemlig berømt for at have de bedste rejer i hele Brasilien, og man kan finde dem næsten overalt, serveret på mange forskellige måder. Friskfanget tun er en anden lokal specialitet.

Klima
Tropiske regnskovsklima med gennemsnitstemperaturer på 24-28 grader året i gennem.

Valuta
Brasiliansk Real (BRL)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.