Middelhavet : Ibiza (Spanien)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt (vi holder lukket den 17 maj)

Spanien - Ibiza

Destinationer & havne

Den henrivende grønne ø Ibiza har i mange år været kendt for sine store hvide sandstrande og det klare badevand i Middelhavets bølger. Strandene er kendt som nogle af de smukkeste i Middelhavet, og øen har i mange år haft ry som de unges yndlings fest-ø. Med en placering mellem Costa del Sol på Spaniens fastland og den større ø Mallorca, har Ibiza dog samtidig også en stor historisk betydning og tjener nu også som et fashionabelt sted for kulturinteresserede og livsnydere.

 

Værd at se

Krydstogtskibene ligger typisk til i Passeig Maritim, og herfra er der gå-afstand til den gamle bydel, Dalt Vila, hvor øens centrale område Sa Marina ligger. Ibiza kaldes også for den ”hvide ø” på grund af øens mange hvidkalkede huse, og byen Ibiza er en typisk spansk kystby med en venlig og imødekommende befolkning.
Der er rig mulighed for at slappe af på én af de mange strande og besøge de små øer rundt om Ibiza, og hyppige bus- og bådforbindelser gør det nemt at komme rundt på øen.
Øens mange markeder med kunsthåndværk fra lokale kunstnere med alt fra malerier til smykke er også et besøg værd, men kan være farligt for pengepungen.
I Dalt Vila kan man også besøge det arkæologiske museum, hvor man kan opleve kunstværker fra øen, der spænder fra forhistorisk tid til det 15. århundrede.

 

Klima

Ibiza har meget behagelige temperaturer året rundt. De varmeste måneder er fra juli til september, hvor gennemsnitstemperaturen ligger mellem 27-30 grader, mens gennemsnitstemperaturen i vintermånederne fra december –marts ligger på 8-10 grader.

 

Valuta

Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.