Fra København : Harwich
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

England - Harwich

Destinationer & havne

Harwich er en international havneby ved mundingen af floderne Stour og Orwell i det sydvestlige England i lige linje ud fra Holland. Harwich er en af Englands travleste kystbyer og har igennem historien været en afgørende port mod verden. Den gamle bydel i Harwich er et fascinerende og fredet område, hvor man kan gå på opdagelse i de mange historiske bygninger. Nabobyen Dovercourt er en smule mere moderne, men lige så smuk og interessant at udforske.

 

Værd at se

Når man er i Harwich, kan man måske få lyst til at tage en tur til hovedstaden London, hvor man kan besøge Big Ben, National Gallery, Westminster Abbey, vokskabinettet Madame Tussauds, Tower of London, Museum of Natural History, Trafalgar Square og meget mere. London ligger 136 km væk og kan nås med tog på 1 time og 15 minutter. Toget kører en gang i timen og standser ved Liverpool Street i hjertet af London. Et nyt tiltag er specielle toge og shuttlebusser til krydstogskibe. De nærmere informationer om disse vil fremgå, før skibet lægger til kaj.

Måske har man været i London før og har derfor lyst til at opleve havnebyen Harwich og dens mange muligheder. Man kan f.eks. besøge de to fyrtårne, som har været vigtig for at dirigere skibstrafikken, Redoubt-fortet, der var en vigtig skanse mod Frankrig, da Napoleon angreb i begyndelsen af 1800-tallet, og den lækre strand Red River Beach, som de lokale drager til på de varme sommerdage. Mange attraktioner er åbne i løbet af sommeren.

 

Klima

Om sommeren når temperaturen typisk fra 16-22 grader. Der falder en del regn i Harwich, som det meste af England er kendt for, men det meste nedbør kommer om efteråret og i vintermånederne.

 

Valuta

Britiske Pund / Pound Sterling (GBP)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.