Caribien : Guadeloupe (Leewardøerne)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Guadeloupe - Pointe-á-Pitre

Destinationer & havne

Pointe-á-Pitre er den største by på Guadeloupe, der er et oversøisk fransk departement i det Caribiske Hav. Byen har ca. 18.000 indbyggere og er en hyggelig gammel koloni by, grundlagt i det 17 århundrede, eftersigende af en portugisisk sømand af navnet Pitre, der bosatte sig her.
Pointe-á-Pitre tilbyder ikke verdensberømte seværdigheder, men derimod caribisk charme med hvide palmeklædte sandstrande, det lækre Caribiske Hav, farveklædte indbyggere samt gode shopping muligheder og hyggelige markeder med tropiske madvarer.

Værd at se
Place de la Victoire. En flot plads ud til den livlige havnefront.

Ved havnefronten finder man også de mange butikker som byen har trods sin størrelse, samt det lokale marked med krydderier, tøj og meget mere. Gå evt. efter Centre Saint John Perse, her vil man finde et stort udvalg af spændende specialbutikker.
Schoelcher Museet. Et museum dedikeret til Victor Schoelcher, der var forkæmper imod forhistoriens slaveri på Gouadeloupe.

Klima
Point-á-Pitre har et tropisk klima ligesom det meste af Caribien med høje temperaturer mellem 25 og 30, og med en jævn fordel af regnfald fra december til juni, men med større risiko for nedbør og orkaner mellem juli og november.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.