Caribien : Grenada (Windwardøerne)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Saint George's, Grenada

Destinationer & havne

Byen Saint George's er hovedstaden på Grenada, en østat i det Caribiske Hav nordøst for Venezuela. Der bor ca. 33.000 indbyggere i byen, som ligger i smukke omgivelser mellem bakkeskråningerne af et vulkanisk krater og den hesteskoformede St. George's Bay. Byen er en gammel fransk koloniby, men i dag en populær turistdestination og en "krydderiby" med eksport af bl.a. kakao, kanel, muskatnød, vanille og ingefør. 

Værd at se
Market Square. Besøg den gamle markedsplads i hjertet af Saint George's, hvor der tilbage i tiden blev begået offentlige henrettelser og handlet med slaver. I dag bliver der gudskelov kun handlet med krydderier, nødder og tropiske frugter. Mt. Qua Qua. Tag en vandretur i tropiske omgivelser, forbi Grand Etang søen og op ad det 722 meter høje bjerg. Grenada's National Museum. En af byens ældste bygninger, som huser gamle caribiske artefakter. Fort George. Det gamle franske fort fra 1705. 

Klima
Tropiske klima med temperaturer mellem 25 og 30 grader. Der er en tør sæson fra januar til maj. 

Valuta
Østcaribiske dollars (XCD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.