Canada / New England : GASPESIE, CANADA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt.

Gaspé (Quebec), Canada

Destinationer & havne

I den sydøstlige del af det fransktalende Quebec kan man opleve den ægte canadiske mentalitet, der bærer præg af den friske luft og de prægtige naturområder.

Langs kystens klipper ligger små, charmerende fiskerbyer, som lever af fangsten fra havet. Hopper man ind på land, overvældes man af de brusende floder, der er fyldte med laks og omgivet af nåleskove så langt øjet rækker. I baggrunden rejser Chic Choc Mountains sig med sine snefyldte toppe.

 

Værd at se

Sejlruten langs kysten er i sig selv en storslået naturoplevelse. På klipperne kan man spotte sæler, i havet svømmer hvaler og når man passerer The Bird Island imponeres man af mangfoldigheden i fuglelivet.

 

Mange af verdens bedste naturfotografer har været en tur forbi Perce Rock. Klippen er med sine 88 meter en af verdens største klippeformationer til vands. Den er digterisk beskrevet som en monstrøs kæmpe, der er gennemboret af et enormt øje, der er først grønt, så gråt, derefter blåt eller violet – alt efter havets stemning og temperament. Dette gør også Perce Rock seværdig i alt slags vejr.

 

Klima

Sommeren i Gaspé minder en del om den skandinaviske. Gennemsnitstemperaturen er 22-23 grader og vinden blæser ind over nåleskovene fra Atlanterhavet. I vintertiden er Gaspé et populært mål for skientusiaster.

 

Valuta

Canadiske dollars (CAD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.