Afrika : Eilat (Israel)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Israel - Eilat

Destinationer & havne

Eilat ligger på den allersydligste spids af Israel, og er landets eneste havneby ud til Det Røde Hav. I Eilat bor der ca. 45.000 indbyggere, men årligt besøges feriebyen af over 2 million turister, der nyder godt af det israelske ferieparadis, som både tilbyder et festligt natteliv, gode strande, et lækkert koralrev og et spændende ørkenlandskab.

 

Værd at se
Coral Beach giver gode muligheder for dykning koralrevet. Dykning er her den helt store interesse, så her finder man også de bedste dykkerklubber i Israel, som tilbyder dykkerkurser.
Har man børnene med vil et besøg i forlystelsesparken Kings City helt sikkert være til stor fornøjelse for hele familien.
Ved Dolphin Reef kan man svømme med vilde delfiner, hygge sig på stranden og nyde mad fra restauranten ud til vandet.
Oplev ørkenlandskabet i naturreservatet Timna National Park. 

 

Klima
Eilat ligger i et varmt ørkenklima med meget varme og tørre somre, hvor temperaturerne ligger gennemsnitligt over 25 grader, og gerne sniger sig op på 40 grader på de varmeste dage. Vintrene er mere behagelige og her ligger temperaturerne mellem 11 og 23 grader. 

 

Valuta
Ny shekel (NIS)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.